mandag 4. februar 2008

Hallo!!
Ukens oppgave er sammenlikning av forskjellige blogger. Jeg skal bare kort fortelle om de forskjellige bloggene jeg har tatt for meg.

http://javielsker.blogspot.com/
Denne ser ved første øyekast veldig god ut. Oversiktlig med bilder og små overskrifter. Men etter hvert som du blar deg nedover og ser om igjen på bloggene er det store hopp i dato. Bloggeren har ikke lagt inn regelmessig kan en si, når det ene er 12 Desember og det neste er 29 Januar. En blogg er lite spennende hvis det går en og en halv måned mellom hvert innlegg.

http://www.vgb.no/20075
Dette er Petter Solbergs blogg. Jeg likte denne veldig godt! Innleggene er korte, men forteller det du vil vite. Hver blogg inneholder bilder fra dagene han er på reise, for dette er en konkurranse blogg. Det er en blogg han bruker når han kjører rallyløp. Bildene forteller mye så du trenger nesten ikke lese teksten under. Denne var bra!







http://www.vgb.no/29972
Dennne siste bloggen ble litt tilfeldig. Jeg er ingen aktiv blogger, så jeg kjenner ikke så mange gode blogger. Dette er Tines blogg, men hun har desverre ikke lagt inn mye informasjon om seg selv. Hun er nok en som har store problemer. Diktet som er skrevet 04.02- altså idag er et trist dikt. Hun er sliten og føler hun har brutt sammen. Bloggen er ikke ment som noen fancy ting, så det er bare et dikt på en gråaktig bakgrunn.

Skrevet av Mikkel

Ingen kommentarer: